تحولات لبنان و فلسطین

عملیات اجرایی ۱۸۶ واحد مسکونی در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی با حضور مدیرعامل بانک مسکن و برخی مدیران شهری و نمایندگان مجلس آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی ۱۸۶ واحد مسکونی در بافت فرسوده اطراف حرم رضوی

به گزارش قدس خراسان، صبح امروز مراسم آغاز عملیات اجرایی ۲ پروژه آلاگل و آلاله در محدوده بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور مدیرعامل بانک مسکن و اعضای هیأت مدیره و مدیران عالی شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن و مدیران استانی و شهری برگزار شد.

مدیر عامل بانک مسکن در این مراسم از استفاده تکنولوژی‌های نوین در ساخت این طرح‌های مسکونی خبر داد.

هدف تأمین مسکن اقشار ضعیف جامعه در راستای نهضت ملی مسکن حضور فعال داشته باشد.

وی با بیان اینکه اقدامات و ساخت و سازهای ما در راستای خدمت به مردم است، افزود: تحویل واحدهای مسکونی به مردم را با بیشترین سرعت و بهترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت در دستور کار داریم.

آغاز واگذاری ۶۴ واحد مسکونی در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی

همچنین در ادامه واگذاری ۶۴ واحد مسکونی در پروژه محیا در بافت فرسوده اطراف با حضور مدیرعامل بانک مسکن آغاز شد.

پروژه محیا شامل ۶۴ واحد مسکونی با ۷۲۴۰ متر مربع زیربنا در ۸ طبقه است که امروز به صورت نمادین کلید اولین واحد آن تحویل یک خانواده مشهدی شد.

مدیر عامل شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن، ساخت مسکن در منطقه ثامن مشهد را به منظور خانه دارشدن اقشار متوسط جامعه عنوان کرد.

محمدرضا جواهری با اشاره به اینکه ۱۳۰۰ واحد تاکنون در اطراف حرم مطهر ساخته ایم، افزود: طبق برنامه ریزی قرار بود، این پروژه‌ها را ۳۶ ماهه تحویل دهیم اما بنا به تصمیمات نهایی، بنا شده است ظرف ۲۴ ماه این پروژها در منطقه ثامن تحویل شود.

مدیر عامل شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها از طریق تسهیلات بانکی و بازار سرمایه تأمین مالی می‌شود.

آغاز عملیات عمرانی پروژه بزرگ ۱۰۰۰ واحدی فردوسی مشهد

همچنین امروز پروژه فاخر برج‌های مسکونی ۱۰۰۰ واحدی فردوسی مشهد با حضور مسئولان استانی و کشور کلنگ‌زنی شد.

جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از اقدامات بانک مسکن و شرکت‌های سرمایه‌گذاری بیان کرد: کشور ما دوباره به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.

وی افزود: هر زمان این تجهیزات ساختمانی در کشور فعالیت داشتند و این عملکرد به گونه‌ای بود که به چشم می‌آمد، اقتصاد ما پررونق بود و مشکلات مردم کمتر می‌شود. تمام مسائل و گره‌های اقتصادی زمانی ایجاد می‌شود که پروژه‌های عمرانی کشور متوقف شوند.

کریمی قدوسی با اشاره به فعالیت‌های بانک مسکن در حوزه ساخت مسکن تصریح کرد: فلسفه خلق بانک مسکن برای همین پروژه‌ها بوده و امروز در مسیر درست و برنامه ریزی شده عمل می‌کند.

وی درباره پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌های شهری خاطرنشان کرد: هر پروژه ما باید یک پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته باشد. مشهد شهری زائرپذیر است که سالانه، به‌ویژه در دهه پایانی ماه صفر میلیون‌ها زائر به این شهر سفر می‌کنند؛ از سویی دیگر پروژه برج‌های مسکونی فردوسی در مسیر تشرف به حرم مطهر رضوی واقع شده است، بنابراین از دست‌اندرکاران این پروژه درخواست داریم علاوه بر مسجد حتماً محلی برای موکب در پیشانی این پروژه دیده شود.

همچنین سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن در این مراسم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های مطرح شده در سال جاری مربوط به حوزه مسکن بوده و رهبر انقلاب تاکید کردند که مردم در زمینه مسکن مستاصل هستند. بر همین اساس، بانک مسکن رویکرد جدیدی را اتخاذ کرد تا به این فرمان و حجت شرعی جامه عمل پوشانده شود.

وی افزود: با وجود این که تنها ۴ درصد از سپرده‌های بانکی کشور در بانک مسکن است؛ اما این بانک سهمی ۹۰ درصدی در پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و در حال انجام کار است.

در بخش دیگری از این مراسم، محمدرضا جواهری تفتی، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن عنوان کرد: در فصل جدید فعالیت‌های بانک مسکن، تلاش ما بر دو محور سرعت در پروژه‌ها و افزایش کیفیت آنان متمرکز بوده است.

وی افزود: گروه سرمایه‌گذاری مسکن با قدمت ۳۳ سال توانسته کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی در سطح کشور انجام دهد و در دوره جدید این پروژه‌ها می‌خواهیم تحولی نو را دنبال کنیم.

همچنین مجید توتونچی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال‌شرق با تقدیر از تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌هایی که در این پروژه همکاری دارند، خاطرنشان کرد: خاطرات مشهدی‌ها از این محل، باغ‌هایی بوده که در مسیر تشرف به حرم مطهر رضوی قرار داشته است.

وی افزود: بنابراین ما علاوه بر آن که به حرفه و شغل خود عمل می‌کنیم، تلاش داریم به مسئولیت اجتماعی خود هم وفادار باشیم.

توتونچی درباره درخت‌هایی که در گذشته در این محل قرار داشته است، اظهار کرد: حدود هزار اصله درخت در این محل وجود داشته که تمام آن درخت‌ها در این پروژه جانمایی و دیده شده است.

حامد کامل‌نیا، عضو هیأت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد که در این پروژه مشارکت دارد، درباره مسائل زیست محیطی آن تصریح کرد: مقیاس ساختمان و محیط در این پروژه ۳۵ به ۶۵ است.

وی افزود: حتی بیش از آن چه در گذشته در این محل درخت وجود داشته، مجدداً درخت کاشته می‌شود. همچنین طراحی مجموعه به گونه‌ای صورت گرفته که تردد وسایل نقلیه در آن به حداقل برسد و همین مساله باعث شده که ۳۵ کیلوگرم دی‌اکسید کربن کم‌تری در این سایت تولید شود.

کامل‌نیا خاطرنشان کرد: در نورگیری، بادسنجی و طراحی ساختمان‌ها هم تلاش شده طراحی مدلی داشته باشد که سرعت باید در بین ساختمان‌ها و داخل مجموعه به حداقل برسد و تهویه مناسب هوا به صورت طبیعی در محیط انجام شود. با طراحی‌های صورت گرفته، این ساختمان در مقایسه با محل‌های مشابه، ۳۱ درصد مصرف انرژی کم‌تری خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.